Vaření.czReceptyVepřová krkovice ve švestkové omáčce

Vepřová krkovice ve švestkové omáčce

Nebojte se používat ovoce při úpravách masa a vyzkoušejte tento recept.


3.186x
30 min
2×

Postup přípravy

Očištěné maso opláchneme a nakrájíme na plátky. Lehce rozklepeme, posypeme kořením na steak, potřeme švestkovou omáčkou, trochu pokapeme olivovým olejem a necháme v míse uležet. V pánvi si rozehřejeme lžíci oleje, na který vložíme připravené maso. Zprudka opečeme z jedné strany a otočíme. Maso mírně osolíme a podsypeme kousky jablek. Pečeme pod pokličkou asi 15 minut. Můžeme lehce podlít vývarem. Vepřovou krkovičku ve švestkové omáčce podáváme spolu s jablkovou omáčkou a s různě upravenými bramborami nebo s rýží.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřová krkovice ve švestkové omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena