Vaření.czReceptyVepřová kotleta v bylinkovém obalu

Vepřová kotleta v bylinkovém obalu

Recept na vepřové kotlety s troškou bylinek, které masu dodají výbornou chuť.


4.357x
30 min
1×

Ingredience

4 ksvepřová kotleta

podle chuti

sůl
koření
citronová šťáva
mletý černý pepř

na obalení

200 gstrouhanka
2 lžícebylinky
1 lžičkacitronová kůra

Postup přípravy

Bylinky, vybrané podle chuti, nasekáme, promícháme se strouhankou, nastrouhanou citronovou kůrou, solí a kořením podle chuti. Kotlety dobře potřeme šťávou z citronu a hned je obalíme ve strouhankové směsi, kterou dobře přitlačíme. Kotlety pečeme z obou stran dozlatova a ukládáme na sací ubrousek. Vepřové kotlety v bylinkovém obalu podáváme s bramborovou přílohou jako hlavní chod.
user-icon

autor Samman

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřová kotleta v bylinkovém obalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena