Vaření.czReceptyVepřová klobása na víně

Vepřová klobása na víně

Vepřové klobásy připravené v pánvi na bílém víně a česneku. Snadný recept na chutný hlavní chod.


4.610x
25 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
2 ksbobkový list
2 lžíceolivový olej
1 sklenkabílé suché víno
500 gvepřová klobása

podle potřeby

voda

podle chuti

mletý černý pepř

Postup přípravy

Vepřové klobásy propícháme a česnekové stroužky oloupeme. Klobásy položíme na větší pánev s troškou rozehřátého oleje, přidáme bobkový list a stroužky česneku. Klobásy smažíme při častějším otáčení do zhnědnutí. Klobásy opepříme, podlijeme větší sklenkou vína a necháme víno zcela odpařit. Po odpaření podle potřeby přidáváme po trošce vody a hotové klobásy odendáme. Vepřové klobásy na víně chutnají s pečivem i bramborovou přílohou.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová klobása na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena