Vepřová jehla na grilu

Rychlý, jednoduchý a chutný pokrm z vepřového. Recept na gril.


3.79x
45 min

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Slaninu v celku nakrájíme na silné plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na silná kolečka.

Na delší grilovací jehly napichujeme střídavě maso, cibuli a slaninu, opakujeme do naplnění všech jehel. Pak podle chuti osolíme, opepříme, popřípadě zakapeme olejem, ale není třeba, slanina jej nahradí.

Vepřové jehly grilujeme na dobře rozpáleném grilu ze všech stran.

Vepřové jehly na grilu podáváme se zeleninovou oblohou a bylinkovým dresinkem.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová jehla na grilu

Zpět na recept