Vepřová játra na worcesteru s pórkem

Vepřová játra jednoduše orestovaná a doplněná zeleným pórkem jsou zárukou chutného menu.


4.545x
45 min
4×

Postup přípravy

Vepřová játra dobře očistíme, omyjeme vodou a necháme okapat. Nakrájíme je na větší kousky a promícháme s kořením, olivovým olejem a solamylem. Zakapeme je worcesterovou omáčkou a necháme chvíli uležet.

Nakrájíme si na větší kousky pórek.

Nahřejeme si WOK pánev, vsypeme připravená játra a krátce orestujeme. Podle potřeby přidáme worcester nebo lžíci vody. K orestovaným kouskům jater přidáme pórek a prohodíme.

Játra s pórkem podáváme s bramborovými hranolky, doplňujeme z vajec připraveným buličím okem. Vhodný je také česnekový dresink připravený z kysané smetany.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová játra na worcesteru s pórkem

Zpět na recept