Vepřová játra na grilovacím koření

Tip na rychlé pohoštění nebo večeři.


4.418x
25 min
1×

Postup přípravy

Játra nakrájíme na plátky a obalíme z jedné strany ve sladké paprice a z druhé v grilovacím koření.

Na jemno nakrájenou cibulku podusíme na oleji a vložíme okořeněná játra. Napřed je hezky z každé strany opečeme a potom podlijeme trochou vody a podusíme. Když jsou játra téměř hotová, přidáme kousek másla a nakonec zahustíme plnotučnou hořčicí. Řídíme se rady, že na každý plátek jater přijde 1 lžička hořčice.

Vepřová játra na grilovacím koření podáváme nejlépe s chlebem.

Místo jater můžete použít třeba i kotlety, které nejprve naklepeme a potom obalujeme v koření.
user-icon

autor moschus1


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová játra na grilovacím koření

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká