Vepřová játra na cibulce

Velmi snadný recept na játra připravená na cibuli.


3.0172x
60 min
7×

Ingredience

2 kscibule
10 dkgsádlo
15 dkghladká mouka
500 gvepřová játra

podle chuti

sůl
kmín
mletý černý pepř

příloha

25 dkgdlouhozrnná rýže

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Vepřová játra nakrájíme na nudličky. Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli do hněda. Potom na cibuli orestujeme nakrájená vepřová játra. Přidáme sůl, pepř, kmín, podlijeme vodou a necháme mírně dusit 20 - 30 minut. Měkká játra vyjmeme, přilijeme trochu vody a zahustíme hladkou moukou. Necháme povařit a šťávu scedíme. Do scezené šťávy vložíme měkká játra. Vepřová játra na cibulce podáváme s dušenou rýži uvařenou podle návodu na obalu.
user-icon

autor Renegene


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová játra na cibulce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena