Postup na přípravu studeného předkrmu podle receptu z konce 19. století. Galantina je zapomenutý klenot studené kuchyně.
500 g | libový vepřový bok |
nádivka | |
---|---|
sůl | |
2 ks | žloutek |
100 ml | mléko |
1 ks | houska |
5 cl | brandy |
60 g | šunka od kosti |
drcený pepř | |
muškátový květ | |
drcený kmín | |
60 g | vepřová játra |
50 g | slanina uzená |
listová petržel | |
150 g | ořez z boku |
100 g | hřbetní sádlo |
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena