Venkovský chléb

Upečte si doma rychle a chutně chléb.


3.65x
0
2×

Postup přípravy

Obě mouky smícháme se solí a kmínem. Rozdrobené droždí rozmícháme ve vodě, přidáme k mouce a vypracujeme těsto. Chlebové těsto přikryjeme a na teplém místě necháme kynout 60 minut. Na pomoučněném vále těsto prohněteme a vytvoříme kouli, kterou dáme do pomoučněné ošatky. Těsto na venkovský chléb necháme na teplém místě kynout asi 30 minut. Chleba z ošatky dáme na pomoučněný plech a pečeme na spodním roštu při 200 °C asi 60 - 70 minut. Venkovský chléb necháme lehce vychladnout a můžeme se do něj pustit.
user-icon

autor Any

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Venkovský chléb

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena