Venkovská pizza

Tato pizza je něco mezi koláčem a pizzou, každopádně je vynikající!


2.9945x
60 min

Postup přípravy

Těsto připravíme podle receptu Kynuté těsto na pizzu a vložíme na plech nebo do kulaté formy, kterou si vymažeme. Těsto posypeme bazalkou. Sýr a parmazán nastrouháme. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky nebo plátky. Záleží, jak má kdo rád. Připravené těsto posypeme parmazánem. Na něj rozložíme šunku a rajčata. Vejce rozklepneme a smícháme se smetanou a sýrem. Případně trochu okořeníme. Směs nalijeme na rajčata. Venkovskou pizzu pečeme asi půl hodiny v předehřáté troubě na 190 °C. Venkovskou pizzu po vyndání z trouby ihned podáváme.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Venkovská pizza

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně
K příležitosti
Recepty na dětskou party

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena