Venkovská pizza

Tato pizza je něco mezi koláčem a pizzou, každopádně je vynikající!


2.9945x
60 min

Postup přípravy

Těsto připravíme podle receptu Kynuté těsto na pizzu a vložíme na plech nebo do kulaté formy, kterou si vymažeme. Těsto posypeme bazalkou.

Sýr a parmazán nastrouháme. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky nebo plátky. Záleží, jak má kdo rád.

Připravené těsto posypeme parmazánem. Na něj rozložíme šunku a rajčata. Vejce rozklepneme a smícháme se smetanou a sýrem. Případně trochu okořeníme. Směs nalijeme na rajčata.

Venkovskou pizzu pečeme asi půl hodiny v předehřáté troubě na 190 °C.

Venkovskou pizzu po vyndání z trouby ihned podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Venkovská pizza

Zpět na recept