Velikonoční pomazánka s pažitkou

Jarní pomazánka z vykoledovaných vajíček a čerstvých jarních bylinek plná svěžích chutí!


4.48x
15 min

Postup přípravy

Vařená vejce oloupeme, rozkrojíme a oddělíme žloutky od bílků. Rozdrobené žloutky v misce smícháme se lžící majonézy, lžičkou dijonské nebo plnotučné hořčice a kostkou lučiny. Přisypeme bílky pokrájené na kostičky a nadrobno nasekanou jarní cibulku, pažitku a kyselé okurky.

Velikonoční pomazánku podle chuti osolíme a opepříme. Pokud je příliš hustá nebo nekompaktní, napravíme to lžící bílého jogurtu.

Velikonoční pomazánku s pažitkou mažeme na topinky nebo čerstvý chléb.
user-icon

autor Lucie_B


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Velikonoční pomazánka s pažitkou

Zpět na recept