Vejce plněná kaviárem

Jednoduchý ale přesto vděčný recept, který potěšíte své náročnější přátele.


3.1313x
30 min
1×

Postup přípravy

Vejce uvaříme 10 minut a poté je ihned zchladíme pod studenou vodou. Vychladlá vejce oloupeme a podélně rozpůlíme.



Žloutky prolisujeme a přidáme k nim změklé máslo a špetku soli. Všechny suroviny utřeme v jemný krém. Tím naplníme kornoutek s trubičkou na zdobení.



Do bílků dáme kaviár, ale necháme si trochu na ozdobu. Na kaviár nastříkáme krém a ozdobíme zbylým kaviárem.

Podáváme ozdobené na hlávkovém salátu a s bílým pečivem.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vejce plněná kaviárem

Zpět na recept