Vejce plněná kaviárem

Jednoduchý ale přesto vděčný recept, který potěšíte své náročnější přátele.


3.1313x
30 min
1×

Postup přípravy

Vejce uvaříme 10 minut a poté je ihned zchladíme pod studenou vodou. Vychladlá vejce oloupeme a podélně rozpůlíme.

Žloutky prolisujeme a přidáme k nim změklé máslo a špetku soli. Všechny suroviny utřeme v jemný krém. Tím naplníme kornoutek s trubičkou na zdobení.

Do bílků dáme kaviár, ale necháme si trochu na ozdobu. Na kaviár nastříkáme krém a ozdobíme zbylým kaviárem.

Podáváme ozdobené na hlávkovém salátu a s bílým pečivem.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vejce plněná kaviárem

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena