Vejce plněná hermelínovou pěnou

Vejce plněná hermelínem jsou povedenou chuťovkou pro každou příležitost, i tu slavnostní.


3.76x
25 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a podélně rozkrojíme na dvě poloviny.

Z hermelínu odkrojíme kůrčičku. Vnitřek dáme do mixéru, zalijeme vodkou, smetanou, ochutíme mletou paprikou a pepřem. Vše rozmixujeme na hladkou hmotu.

Hermelínovou náplň rozdělíme na půlky vajec a ozdobíme na nudličky nakrájenou pažitkou. Pikantní vejce plněná hermelínovou pěnou podáváme ozdobená listy salátu či jinou zeleninou.
user-icon

autor marcelinak


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vejce plněná hermelínovou pěnou

Zpět na recept