Vaření.czReceptyVejce plněná česnekovosýrovou pěnou

Vejce plněná česnekovosýrovou pěnou

Pochoutka vhodná jako předkrm ke slavnostnímu jídlu, nebo jen jako chuťovka k posezení


3.0123x
20 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, necháme důkladně zchladnout, oloupeme a vrchní třetinu odřízneme. Opatrně vyndáme žloutky a dáme je do misky. Přidáme lučinu, kečup, nasekanou bazalku, vegetu, drcený pepř, mletou papriku, utřený česnek a vše vyšleháme ve šlehači do hladké pěny. Sýrovou pěnu si nandáme do zdobičky a ozdobně ji nastříkáme do připravených bílků. Vršek můžeme dle fantazie ozdobit bylinkami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vejce plněná česnekovosýrovou pěnou

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena