Vejce plněná česnekovosýrovou pěnou

Pochoutka vhodná jako předkrm ke slavnostnímu jídlu, nebo jen jako chuťovka k posezení


3.0123x
20 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, necháme důkladně zchladnout, oloupeme a vrchní třetinu odřízneme. Opatrně vyndáme žloutky a dáme je do misky. Přidáme lučinu, kečup, nasekanou bazalku, vegetu, drcený pepř, mletou papriku, utřený česnek a vše vyšleháme ve šlehači do hladké pěny.

Sýrovou pěnu si nandáme do zdobičky a ozdobně ji nastříkáme do připravených bílků. Vršek můžeme dle fantazie ozdobit bylinkami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vejce plněná česnekovosýrovou pěnou

Zpět na recept