Vejce na podušené zelenině

Opět něco rychlého, dobrého a zdravého.


3.511x
35 min

Postup přípravy

Papriky očistíme, cibuli oloupeme a obojí nakrájíme na jemné proužky nebo kostičky. Osmahneme na oleji. Osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu, promícháme a asi minutu prohříváme. Snížíme teplotu.

Na zeleninu rychle rozklepneme vejce, opět ochutíme solí, pepřem, případně mletou paprikou. Zasypeme nastrouhaným sýrem.

Přikryjeme pokličkou a vejce necháme zatáhnout, až jsou téměř tuhá.

Vejce na podušené zelenině nakrájíme na porce a podáváme samotné nebo s chlebem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vejce na podušené zelenině

Zpět na recept