Když vařím bramborovou kaši k zeleninovým placičkám, udělám jí víc a druhý den z ní dělám jídlo z jednoho hrnce. Je tak dobré, že se po něm hned zapráší. Je lehké, takže žádný poobědový útlum. Recept není nijak náročný.
1.5 lžíce | olej |
sůl | |
1 ks | cibule |
250 g | celer |
1 lžička | tymián |
1 lžička | rozmarýn |
1 ks | pórek |
4 ks | žampiony |
1 ks | červená paprika |
2 lžíce | tamari |
2 lžíce | umeocet |
pyré | |
---|---|
1-3 stroužky | česnek |
1.5 lžíce | olej |
sůl | |
0.5 kg | brambory |
1 lžička | kmín |
0.5 kg | celer |
1 konzerva | sterilovaný hrášek |
6 lžiček | sušené pohankové mléko |
autor Kkuli
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.