Starý osvědčený recept na přípravu svátečního kapra.
2 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
0.5 ks | celer |
3 ks | mrkev |
2 ks | petržel |
80 dkg | kapr |
1 ks | hřebíček |
1 ks | bobkový list |
1 lžička | citronová kůra |
2 lžíce | lupínky mandlí |
10 ks | sušené švestky |
0.5 l | černé pivo |
6 kuliček | celý černý pepř |
3 kuličky | celé nové koření |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
ocet | |
podle potřeby | |
perník na strouhání |
autor lumik
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena