Jednoduchá příprava vánočky, která při nakrojení provoní vaši kuchyňku! Tento recept jsem získala od tety z Kolína a od té doby zdobí domácí vánočka náš stůl.
8 lžic | olej |
1 špetka | sůl |
2 ks | vejce |
7-8 lžic | mléko |
250 g | tvaroh |
100 g | cukr moučka |
1 balíček | vanilkový cukr |
300 g | hladká mouka |
100 g | polohrubá mouka |
hrozinky | |
kandované ovoce | |
1 balíček | prášek do pěčiva |
na potření | |
---|---|
vejce | |
na ozdobu | |
sekané mandle |
autor Stáňa
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.