Vanilkový pudinkový krém do buchet

Trochu netradiční a výborná náplň do klasických buchet. Jednoduchý recept.


0.00x

Postup přípravy

Z mléka a pudinkového prášku uvaříme podle návodu hustý pudink, který necháme za občasného promíchání vychladnout.  Poté do pudinku opatrně zašleháme máslo a cukr, můžeme přidat rumovou tresť. Touto lehkou a velmi chutnou náplní plníme pro ozvláštnění klasické české buchty, ale můžeme ji použít na celou řadu dalších moučníků či koláčů. Hodí se i jako podklad pro ovocné koláče a buchty.


Klasické české pečení: Babiččiny buchty na 5 způsobů


Pravé české buchty - voňavé, jemné, vláčné a nadýchané jako peříčko. Jejich pečení je pro většinu z nás velkou výzvou, ale s našimi prověřenými recepty se do nich můžete pustit třeba hned. Zaručeně se podaří.


Klasické


Záviny a štrúdly na sladko i na slano: Klasické i nápadité recepty do vaší kuchařky


Rádi pečete a hledáte inspiraci, co si dopřát sladkého ke kávičce? Nebo vás čeká rodinná oslava a nedáte dopustit na domácí slané chuťovky? V obojím případě máme pro vás skvělé tipy. Připravili jsme pro vás ty nejlepší recepty na slané i sladké záviny a štrúdly a poradíme, čím tentokrát těsto naplnit. Nechybí ani recept na domácí listové těsto.


Záviny

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vanilkový pudinkový krém do buchet

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká