Vanilkové cupcakes s krémem z hořké čokolády a Pedro Dezertíky

Vyzkoušejte recept na lahodné zákusky s hořkou čokoládou ozdobené Pedro Dezertíky.


3.79x
60 min

Postup přípravy

Smetanu přivedeme k varu, odstavíme a rozmícháme v ní nalámanou tabulku kvalitní hořké čokolády. Ganache necháme vychladnout - ideálně přes noc.

Předehřejeme si troubu na 175 °C. V míse vyšleháme změklé máslo s cukrem do pěny, přimícháme vydlabaný vanilkový lusk, mléko, vejce a žloutek a pomalu prošleháme. Mouku smíchanou s práškem do pečiva a solí postupně vmícháme do zbytku těsta.

Formičky na cupcakes naplníme těstem a dáme péct na cca 20 minut.

Čokoládovou ganache vyšleháme s mascarpone a pomocí cukrářského sáčku ozdobíme vzniklým krémem vychladlé košíčky. Na závěr dozdobíme Pedro Dezertíky.

Vanilkové cupcakes s krémem z hořké čokolády a Pedro Dezertíky podáváme jako sladký dezert.
user-icon

autor franckova


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vanilkové cupcakes s krémem z hořké čokolády a Pedro Dezertíky

Zpět na recept