Vaření.czReceptyValašský domácí králík

Valašský domácí králík

Recept na králíka v koření a cibuli.


4.318x
45 min
2×

Ingredience

5 stroužkůčesnek
2 kscibule
1 lžícekmín
1 lžičkatymián
2 lžícesádlo
2 hrnkyvoda
1 kskrálík
1 ksmasox
2 lžícemletá sladká paprika

Postup přípravy

Králíka omyjeme a položíme na pekáč. Ve vodě si rozpustíme masox, potom přidáme papriku, kmín, tymián a rozmačkaný česnek. Vše přivedeme do varu a odstavíme z plotny. Na druhé pánvi si osmahneme cibuli. Pak tím posypeme králíka a zalijeme vodou s kořením. Po zalití dáme péct do vyhřáté trouby. Upečený valašský domácí králík není suchý. Králíka podáváme s bramborami a přílohou podle chuti.
user-icon

autor Janula H

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Valašský domácí králík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena