Valašské mrkvance

Zapečené bramborové placky s náplní.


3.184x
60 min

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme. Přidáme mouku, vejce, sůl a podle potřeby mléko a zpracujeme tuhé těsto. Mléko opravdu přidáváme po troškách, aby nevznikla kaše. Z tuhého těsta vyválíme větší placky a plníme připravenou náplní, kterou jsme smíchali z mrkve a máku. Pomastíme sádlem a při 200 °C pečeme dozlatova.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Valašské mrkvance

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena