Vajíčková veka se sýrem

Jednoduchá večeře z veky obalované ve vajíčku. Rychlý recept doplněný sýrem a kečupem.


3.37x
25 min

Ingredience

150-200 gementál
1 ksveka

podle potřeby

olej

na obalení

sůl
5 ksvejce
1 lžícečerstvá petrželka
mletý černý pepř

na potření

kečup

Postup přípravy

Veku nakrájíme na plátky. Vejce rozšleháme spolu se solí, pepřem a nasekanou petrželkou. Sýr najemno nastrouháme. Jednotlivé plátky veky obalujeme v ochuceném vajíčku a ihned smažíme v rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova. Ještě teplé vajíčkové veky pomažeme kečupem a hustě posypeme strouhaným ementálem nebo jiným podobným sýrem. Vajíčková veka se sýrem je skvělou chuťovkou, po které se jen zapráší.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vajíčková veka se sýrem

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena