Vaječná pomazánka s cibulkou

Vynikající pomazánka, zvlášť po Velikonocích. Důležité je použít jarní cibulku.


3.257x
15 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Oloupeme je, rozpůlíme a vyjmeme uvařené žloutky. Bílky nastrouháme. Jarní cibulky a papriku očistíme. Cibulky nakrájíme na větší kousky, papriku najemno.

Žloutky utřeme s máslem, přidáme sůl, citronový pepř, majonézu, hořčici, jarní cibulku a papriku. Nakonec vmícháme nastrouhané bílky. Vajíčkovou pomazánku už jen promícháme, případně dochutíme.

Vaječná pomazánka s cibulkou je velmi dobrá na čerstvě upečeném či opékaném pečivu.
user-icon

autor Cartoon


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vaječná pomazánka s cibulkou

Zpět na recept