Vaření.czReceptyVaječná pomazánka s cibulkou

Vaječná pomazánka s cibulkou

Vynikající pomazánka, zvlášť po Velikonocích. Důležité je použít jarní cibulku.


3.257x
15 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Oloupeme je, rozpůlíme a vyjmeme uvařené žloutky. Bílky nastrouháme. Jarní cibulky a papriku očistíme. Cibulky nakrájíme na větší kousky, papriku najemno. Žloutky utřeme s máslem, přidáme sůl, citronový pepř, majonézu, hořčici, jarní cibulku a papriku. Nakonec vmícháme nastrouhané bílky. Vajíčkovou pomazánku už jen promícháme, případně dochutíme. Vaječná pomazánka s cibulkou je velmi dobrá na čerstvě upečeném či opékaném pečivu.
user-icon

autor Cartoon

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vaječná pomazánka s cibulkou

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena