Vaječná omeleta s olivami

Pár minut postačí k přípravě chutné omelety. Rychlý recept na výbornou chuťovku.


4.210x
10 min

Postup přípravy

Vejce, nastrouhaný parmazán, nasekanou jarní cibulku a olivy, které můžeme pokrájet i na slabé proužky, promícháme.

Kvalitní pánev potřeme lehce olejem a rozehřejeme. Rozmíchanou vajíčkovou směs vlijeme na pánev, opečeme z jedné strany a obrátíme pomocí mělkého talíře. Osmažíme i druhou stranu a máme hotovo.

Vaječnou omeletu s olivami podáme ihned třeba k vydatné snídani. Omeletu nemusíme solit díky parmazánu. Kdo rád sůl, samozřejmě přidá, záleží na chuti.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vaječná omeleta s olivami

Zpět na recept