Uzený salámový sýr na volském oku

Recept na sýr připravený v lívanečníku a sypaný koprem. Je to vhodná snídaně nejen do postele.


3.187x
30 min

Postup přípravy

Kopr opereme pod studenou vodou, osušíme a otrháme.

Lívanečník, nejlépe teflonový, rozehřejeme a vytřeme olejem. Teplota lívanečníku by měla být kolem 140 °C.

Do každé misky na lívanec rozklepneme vejce. Po chvilce na vejce položíme plátek sýra a na něj kopr. Každou porci lehce osolíme.

Když se začne sýr roztékat, mělo by být hotovo.

Uzený salámový sýr na volském oku podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor doktor no


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Uzený salámový sýr na volském oku

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Britská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.