Uzený pstruh na kiwi

Uzený pstruh jako chuťovka - zdobíme křenem, ředkvičkami a plátky kiwi. Rybu lze podávat i na chlebíčcích.


3.0681x
35 min

Postup přípravy

Filety podélně rozpůlíme a každou polovinu rozdělíme na třetiny. Oloupané kiwi rozkrojíme na širší plátky, očištěné ředkvičky nakrájíme na 6 dílků.

Na každý plátek kiwi položíme kousek masa, ozdobíme smetanovým křenem a ředkvičkou, posypeme pepřem.

Kousky filetu můžeme také klást na chlebíčky, zdobit ředkvičkami, cibulkou či jinou zeleninou, pokud nám kiwi ke pstruhovi chuťově nevyhovuje. Je to jen na naší fantazii.

Uzeného pstruha na kiwi podáváme jako chuťovku.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Uzený pstruh na kiwi

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Ostatní
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.