Uzený bůček s bramborem

Podušený uzený bůček i s přílohou. Hlavní chod snadno a rychle.


5.07x
45 min
1×

Ingredience

6 ksbrambory
1 kscibule
1 lžícesádlo
1 ksbobkový list
50 dkgvepřový bůček
1 lžícepikantní kečup

podle chuti

sůl
mletý pepř

na ozdobu

čerstvá petrželka

podle potřeby

vývar z kostky na podlití

Postup přípravy

Připravíme si cibuli, kterou oloupeme a nakrájíme na kostičky. Bůček nakrájíme na tenké plátky, oloupané brambory na kostky. Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli - do zrůžovění. Poté přidáme na tenké plátky nakrájený bůček, přidáme koření, podlijeme vývarem a dusíme. Po 10 minutách přidáme syrové brambory, podle potřeby ještě podlijeme, přidáme kečup a pod pokličkou dusíme doměkka. Hotový uzený bůček s bramborem posypeme jemně nasekanou petrželkou a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Uzený bůček s bramborem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Rakouská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena