Uzené maso s knedlíkem

Pečená uzená krkovička to je přeci pochoutka pro většinu Čechů.


2.8756x
120 min
1×

Ingredience

1 kscibule
kmín
50 gsádlo
1 kguzené maso

Postup přípravy

Uzené maso dáme na pekáč. Přidáme sádlo, kmín, podlijeme vodou a v troubě pečeme doměkka. K měkkému masu přidáme na plátky pokrájenou cibuli a dopečeme. Uzené maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a můžeme podávat. Uzené maso podáváme se zelím a bramborovým knedlíkem.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Uzené maso s knedlíkem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena