Vaření.czReceptyUzené maso pečené v bramboráku

Uzené maso pečené v bramboráku

Recept na maso schované v bramboráku.


2.9822x
30 min
1×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
olej
sůl
1 ksvejce
500 gbrambory
majoránka
80 ghladká mouka
mletý černý pepř
450 guzená krkovice

Postup přípravy

Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na čtyři stejné díly. Brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce a mouku. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a lisovaným česnekem. Důkladně promícháme. Na rozpálenou pánev dáme díl těsta. Vytvoříme placku, na níž položíme plátek uzeného masa a druhým dílem těsta maso zakryjeme. Uzené maso pečené v bramboráku pečeme po obou stranách dozlatova. Uzené maso pečené v bramboráku podáváme s kysaným zelím.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Uzené maso pečené v bramboráku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena