Uzené maso pečené v bramboráku

Recept na maso schované v bramboráku.


2.9822x
30 min
1×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
olej
sůl
1 ksvejce
500 gbrambory
majoránka
80 ghladká mouka
mletý černý pepř
450 guzená krkovice

Postup přípravy

Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na čtyři stejné díly.

Brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce a mouku. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a lisovaným česnekem. Důkladně promícháme.

Na rozpálenou pánev dáme díl těsta. Vytvoříme placku, na níž položíme plátek uzeného masa a druhým dílem těsta maso zakryjeme. Uzené maso pečené v bramboráku pečeme po obou stranách dozlatova.

Uzené maso pečené v bramboráku podáváme s kysaným zelím.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Uzené maso pečené v bramboráku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.