Uzená sekaná

Máte doma domácí uzenou sekanou? Máme pro vás skvělý recept! Připravte si rychlý a vydatný oběd.


3.020x
30 min

Postup přípravy

Pokud máme svou udírnu, můžeme v ní mírně vyudit bochánky sekané připravené ze směsi mletého masa. Dále postupujeme podle receptu.

Oškrábeme a nakrájíme si nové brambory. Vložíme je do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a vaříme.

Před dovařením brambor si na pánvi rozpustíme máslo a vložíme plátky uzené sekané. Mírně opečeme z obou stran.

Na talíř servírujeme vařené brambory, plátky sekané a přidáme volské oko. Nezapomeneme na čerstvou zeleninu, kterou pokrm doplníme.

Z části vyuzená sekaná je vhodná nejen k tepelné úpravě v kuchyni, ale velmi chutná je i opečená na grilu a podávaná s čerstvou zeleninou nebo zeleninovými saláty. Jako přílohu můžeme podat tmavý chléb.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Uzená sekaná

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.