Vaření.czReceptyUzená rolovaná plec na švestkové omáčce

Uzená rolovaná plec na švestkové omáčce

Vařené maso ve sladké omáčce.


2.91022x
45 min

Ingredience

500 guzená plec

omáčka

cukr
1-2 lžícemáslo
rum
5 lžicpovidla
2-3 lžícehladká mouka
200 gsušené švestky

na ozdobu

šlehačka

Postup přípravy

Na másle orestujeme povidla se sušenými švestkami, jemně zaprášíme moukou a zalijeme vývarem z uzeného masa. Švestkovou omáčku provaříme, dochutíme rumem a cukrem a scedíme. Uvařené uzené maso naporcujeme. Porce uzené plece položíme na talíř, přelijeme omáčkou a ozdobíme šlehačkou. Uzená rolovaná plec na švestkové omáčce ihned podáváme.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Uzená rolovaná plec na švestkové omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena