Vaření.czReceptyUzená krkovice v těstíčku

Uzená krkovice v těstíčku

Recept na velmi chutný oběd. Pokud máme uzené maso již vařené, tak je příprava rychlá a jednoduchá.


2.281x
20 min

Postup přípravy

Vařené uzené maso bez kosti nakrájíme na plátky asi 1,5 cm vysoké. Příprava nadýchaného těstíčka: (postačí na 6 porcí) Mouku, mléko, olej, 1 žloutek a sůl vymícháme v hladké těstíčko. Ze dvou bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně vmícháme do těstíčka. Plátky masa v těstíčku namáčíme a smažíme na oleji dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší, kysanou okurkou, nebo zeleninovým salátem.
user-icon

autor Aja


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Uzená krkovice v těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena