Uzená krkovice v těstíčku

Recept na velmi chutný oběd. Pokud máme uzené maso již vařené, tak je příprava rychlá a jednoduchá.


2.281x
20 min

Postup přípravy

Vařené uzené maso bez kosti nakrájíme na plátky asi 1,5 cm vysoké.

Příprava nadýchaného těstíčka: (postačí na 6 porcí)
Mouku, mléko, olej, 1 žloutek a sůl vymícháme v hladké těstíčko. Ze dvou bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně vmícháme do těstíčka.

Plátky masa v těstíčku namáčíme a smažíme na oleji dozlatova.

Podáváme s bramborovou kaší, kysanou okurkou, nebo zeleninovým salátem.
user-icon

autor Aja


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Uzená krkovice v těstíčku

Zpět na recept