Utopenci z karbanátků

Recept na výborné utopence.


4.36x
90 min

Ingredience

75 dlocet
4 kscibule
2.5 dlvoda
4 kuličkynové koření
8 kuličekcelý pepř

směs

1 lžičkasůl
1 ksvejce
3 lžícestrouhanka
200 gcibule
1 špetkamletý pepř
1 lžíceplnotučná hořčice
1000 gmleté maso mix

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Maso dobře promícháme s jemně pokrájenou cibulí, přidáme celé vejce, strouhanku, hořčici, pepř a sůl. Ze směsi tvoříme placičky, které smažíme na rozpáleném oleji. Hotové karbanátky necháme vychladnout. Z octa, vody, pepře a nového koření připravíme nálev, který krátce povaříme a necháme vychladnout. Do větší sklenice klademe karbanátky s vrstvou cibule, vše opakujeme. Navrstvené karbanátky zalijeme připraveným lákem. Necháme zhruba šest dní uležet. Utopence z karbanátků vylovíme z nálevu a podáváme s chlebem.
user-icon

autor Kočí


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Utopenci z karbanátků

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena