Uhlířské špagety

Klasické italské jídlo.


4.36x
30 min

Ingredience

3 stroužkyčesnek
2 ksvejce
2 ksžloutek
125 mlsmetana
75 gparmezán
olivový olej na smažení
200 gpancetta
1 balíčekhotové špagety

Postup přípravy

Na mírném ohni osmahneme pancettu na nudličky a na plátky nakrájený česnek. Po chvíli vyjmeme česnek a přidáme teplé špagety. Bokem vyšleháme vejce, žloutky, smetanu a většinu parmezánu. Osolíme a opepříme. Pánev s těstovinami sundáme z plamene a přilijeme vaječnou směs. Promícháme (nebo prohazujeme) těstoviny tak, aby se co nejvíc obalili ve vejcích (během míchání pánev nevracíme na plotnu, mělo by stačit teplo ze špaget). Uhlířské špagety podáváme ozdobené zbytkem parmezánu.
user-icon

autor Atomy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Uhlířské špagety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena