Tyrolské knedlíčky

Skvělé polévkové knedlíčky, které jsou vhodné především do vývarů.


4.122x
20 min

Postup přípravy

Pečivo nakrájené na malé kostičky osmahneme na másle s cibulkou a dáme do mísy. Přidáme jemně nakrájené uzené maso, petrželku a mouku. Mléko promícháme s vejcem a nalijeme do mísy. Opatrně promícháme, směs necháme asi 5 minut odpočinout. Ze směsi vytvarujeme knedlíčky o průměru asi 1 cm nebo více. Knedlíčky vaříme v osolené vodě. Hotové knedlíčky plavou u hladiny.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tyrolské knedlíčky

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Německá

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena