Tvarůžky s "marinádou"

Německá hospodská pochoutka.


3.0332x
75 min

Postup přípravy

V octu rozpustíme trochu soli. Podle chuti ocet opepříme. Pomalu a za stálého míchání přiléváme olej. Podle chuti okmínujeme.



Směs necháme odpočinout. Doporučujeme až hodinu.



Mezitím oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka. Zralé tvarůžky - nesmí být tvrdé - nakrájíme na plátky nebo na kostičky. Prostě na sousta. Nakrájené tvarůžky rozdělíme je na talíře a ozdobíme kolečky cibule.

Nakonec je přelijeme odpočinutou "marinádou".


Podáváme s čerstvým chlebem a máslem.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tvarůžky s "marinádou"

Zpět na recept