Tvarohové řezy z pudinku

Recept na lahodné řezy nejen k výjimečným příležitostem.


3.06x
30 min

Postup přípravy

Nejprve vyšleháme bílky s cukrem na tuhý sníh. Pudink a jedlou sodu smícháme a prosejeme, přidáme rum, žloutky, olej a vše dohladka vyšleháme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý bílkový sníh.

Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme při 190 °C cca 20 minut. Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme tvaroh a vyšleháme hladký krém.

Vychladlý korpus potřeme marmeládou a krémem. Pudink můžete použít s libovolnou příchutí - banán, čokoláda a pistácie.

Tvarohové řezy z pudinku podáváme k různým příležitostem s kávou nebo čajem.
user-icon

autor VejaS


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tvarohové řezy z pudinku

Zpět na recept