Tvarohová rybičková pomazánka

Velice rychlá, lehčí varianta rybičkové pomazánky, vhodná jak na snídani, tak i na jednohubky.


3.814x
10 min
2×

Postup přípravy

Pokud použijete nízkotučný tvaroh, doporučuji pomazánku zjemnit olivovým olejem. V případě, že uděláte pomazánku ze sardinek v oleji, olivový olej již není třeba. V sezoně je místo cibule výborné použít čerstvou, najemno nasekanou pažitku.

Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Sardinky můžeme použít naložené ve vlastní šťávě nebo v oleji. V misce utřete tvaroh, sardinky a cibuli. Rybičkovou pomazánku ochutnáme a vyladíme podle své chuti. Okořeníme solí a pepřem.

Tvarohovou rybičkovou pomazánku podáváme nejlépe s čerstvou bílou bagetou.
user-icon

autor darig


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tvarohová rybičková pomazánka

Zpět na recept