Tuňákový salát s rýží

Recept na zdravý zeleninový salát vhodný jak na lehký oběd, tak i ke svačině.


4.811x
30 min

Postup přípravy

Rýži ve varném sáčku uvaříme, necháme okapat a vychladnout. Zatím si očistíme zeleninu a nakrájíme ji nadrobno. Tuňáka přecedíme.

Ve velké míse smícháme zeleninu. Přidáme rýži a tuňáka. Podle chuti přidáme majonézu či tatarku.

Tuňákový salát s rýží lze jíst hned jako samostatné jídlo, či po vychlazení v ledničce.
Na počtu kusů zeleniny moc nezáleží. Pokud dáme 1 nebo 2 velké papriky nebo žádnou, nic se nestane. Asi by v něm měly být vždy ředkvičky kvůli štiplavosti. Ale jde to i bez nich. Cibule být musí, stejně jak tam mrkev být nemusí.
user-icon

autor frumík


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňákový salát s rýží

Zpět na recept