Tuňákový salát s kukuřicí

Svěží lehký salát k svačině nebo večeři. Podávaný s čerstvým pečivem, křupavými toasty nebo na studených těstovinách.


4.531x
20 min
4×

Postup přípravy

Papriku zbavíme semínek, nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy. Sýr nakrájíme na drobné kostičky, přidáme k paprice.

Otevřeme konzervy s tuňákem a kukuřicí a také přidáme k ostatním surovinám - tuňáka i se šťávou, kukuřici bez nálevu. Přidáme majonézu, jogurt, promícháme. Zakápneme citronovou šťávou nebo citronkou. Tuňákový salát dochutíme pepřem, trochou soli. Pokud máme bylinkovou nebo italskou, tak je lepší. Možno přidat trochu bazalky nebo oregana.

Tuňákový salát s kukuřicí podáváme s uvařenými studenými těstovinami, čerstvým pečivem nebo s teplými toasty. Tuňákový salát s kukuřicí podáváme vychlazený.
user-icon

autor gabriela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňákový salát s kukuřicí

Zpět na recept