Tuňáková rýže s parmazánem

Docela jednoduchý recept na dobrý oběd či večeři. Nám doma moc chutná.


4.311x
35 min
1×

Postup přípravy

Jasmínovou rýži propláchneme, vsypeme do hrnce společně se lžící olivového oleje, zalijeme vodou, přidáme kari a trochu soli. Vaříme asi 20 minut doměkka, dokud se všechna voda do rýže nevsákne.

Uvařenou rýži vsypeme do misky, přidáme k ní šťávu z jednoho citronu a dvou rajčat. Vmícháme tomatové tuňáky a máme hotovo.

Tuňákovou rýži rozdělíme do misek a zasypeme nahrubo nastrouhaným parmazánem.

Tuňákovou rýži s parmazánem ihned podáváme.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňáková rýže s parmazánem

Zpět na recept