Tuňáková pomazánka s nivou

Opět jedna z rychlých pomazánek z mého oblíbeného tuňáka.


4.73x
10 min

Postup přípravy

Tuňáka slijeme z oleje a necháme okapat. Nivu na jemném struhadle nastrouháme.

Tuňáka rozmačkáme vidličkou téměř na kaši a promícháme se smetanou. Přimícháme nastrouhanou nivu a dobře ochutíme čerstvě mletým pepřem a saturejkou. Podle potřeby ještě mírně dosolíme, ale většinou bývá niva dost slaná.

Tuňákovou pomazánku s nivou necháme alespoň 20 minut proležet a vychladit. Potom pomazánku podáváme nejlépe s tmavým pečivem. Zdobíme něčím "zeleným" - petrželkou, libečkem nebo pažitkou.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňáková pomazánka s nivou

Zpět na recept