Recept na výbornou pomazánku z tuňákových kousků a čerstvé cibulky.
Hodnocení
5.0
/ 5 (5x)
Doba přípravy
15 min
Ingredience
Podle chuti
Sůl
Citronová šťáva
Čerstvě mletý pepř
Ostatní
Máslo20 g
Zakysaná smetana3 lžíce
Jarní cibulka2 ks
Tuňákové kousky v oleji1 konzerva
Postup přípravy
Na recept si připravíme kvalitního tuňáka v oleji, zakysanou smetanu, klasické máslo a koření. Jarní cibulku očistíme a i s částí natě nakrájíme na kolečka.
Povolené máslo rozmačkáme společně s tuňákem, předem ho samozřejmě slijeme z oleje.
Přidáme zakysanou smetanu a dobře rozmícháme, přesto by tuňák neměl být na kaši, ale měli bychom v pomazánce cítit kousky.