Tuňák v medové marinádě na žampionech

Další z mých nových receptů na přípravu tuňáka.


3.56x
30 min

Postup přípravy

Do misky dáme rozpuštěný med, všechno koření a višňový likér. Marinádu důkladně promícháme. Tuňáka nakrájeného na plátky ponoříme do marinády alespoň na dvě hodiny.

Na pánvi rozpálíme olej a tuňáka, kterého jsme před tím namočili do marinády, na něm prudce osmahneme dozlatova. Přidáme žampiony a podlijeme zbytkem marinády. Tuňáka s žampiony pod pokličkou dusíme doměkka přibližně 15 minut.

Tuňáka v medové marinádě na žampionech podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor sylver


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňák v medové marinádě na žampionech

Zpět na recept