Tuňák v jogurtové omáčce

Zdravých jídel není nikdy dost. Příprava je rychlá a všem chutnalo.


4.619x
30 min
1×

Postup přípravy

Plátky syrového tuňáka zprudka osmahneme na pánvi na rozpuštěném másle. Osolíme a posypeme rybím kořením podle chuti (originál koupená směs).

Tuňáka podlijeme 1 dl bílého vína a pod pokličkou dusíme doměkka.

Mezitím do bílého jogurtu zamícháme zbytek vína a jogurtem přelijeme měkkého tuňáka. Jogurtovou omáčku s tuňákem necháme ještě 3 minuty dusit pod pokličkou.

Tuňáka v jogurtové omáčce podáváme s vařenými brambory nebo bílým pečivem a zdobíme nakládanými kapary.
user-icon

autor sylver


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňák v jogurtové omáčce

Zpět na recept