Vaření.czReceptyTuňák v jogurtové omáčce

Tuňák v jogurtové omáčce

Zdravých jídel není nikdy dost. Příprava je rychlá a všem chutnalo.


4.619x
30 min
1×

Ingredience

5 dkgmáslo
30 dkgtuňák
200 mlbílé víno
500 mlbílý jogurt

podle chuti

sůl
1-2 špetkyrybí koření

na ozdobu

2 lžícekapary

Postup přípravy

Plátky syrového tuňáka zprudka osmahneme na pánvi na rozpuštěném másle. Osolíme a posypeme rybím kořením podle chuti (originál koupená směs). Tuňáka podlijeme 1 dl bílého vína a pod pokličkou dusíme doměkka. Mezitím do bílého jogurtu zamícháme zbytek vína a jogurtem přelijeme měkkého tuňáka. Jogurtovou omáčku s tuňákem necháme ještě 3 minuty dusit pod pokličkou. Tuňáka v jogurtové omáčce podáváme s vařenými brambory nebo bílým pečivem a zdobíme nakládanými kapary.
user-icon

autor sylver

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tuňák v jogurtové omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena