Tuňák s těstovinami

Výtečný těstovinový salát s tuňákem a žampiony.


4.915x
35 min
1×

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Cibuli oloupeme a nasekáme na jemno. Žampiony očistíme a pokrájíme na menší kousky.

V pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm do zesklovatění cibuli, pak přidáme žampiony a podusíme doměkka. Když jsou žampiony téměř hotové, přidáme scezený hrášek a tuňáka. Promícháme, přidáme rajský protlak, ochutíme nasekanou bazalkou, solí a pepřem.

Promícháme a ještě chvíli společně podusíme. Hotovou tuňákovou směs promícháme s vařenými těstovinami a podáváme.

Tuňáka s těstovinami lze podávat jako teplý i studený pokrm. Obojí chutná výtečně.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňák s těstovinami

Zpět na recept