Tuňák s brokolicí a kapary

Rychlý salát z tuňáka s brokolicí.


4.04x
30 min

Postup přípravy

Brokolici omyjeme a rozebereme na růžičky. Stonky z celeru omyjeme a pokrájíme nahrubo. Cibulky očistíme, nakrájíme větší kousky.

V kastrůlku s osolenou vodou uvaříme brokolici doměkka. Uvařenou brokolici schladíme studenou vodou a scedíme.

Z celého citronu vymačkáme šťávu.

V misce smícháme tuňáka, kapary, šťávu z citronu, stonky z celeru, cibulku. Promícháme, a když máme vychladlou brokolici, přidáme ji k ostatním surovinám do mísy. Ochutíme pepřem a dobře promícháme.

Tuňáka s brokolicí podáváme s pečivem.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňák s brokolicí a kapary

Zpět na recept