Tuňák mojama na rajčatovém lůžku

Španělský recept na rychlý předkrm, který bude chutnat všem labužníkům.


3.76x
30 min

Postup přípravy

Tuňák mojama nakrájíme na tenoučké plátky a naložíme pro zjemnění chuti na půl hodiny do misky s extra panenským olivovým olejem.

Připravíme si račatové lůžko. Oloupeme rajčata a necháme rozmixovat. Do rozmixovaných rajčat přidáme několik lžic olivového oleje a jemně nasekanou petrželku. Osolíme a opepříme čerstvým pepřem.

Opečeme bílé pečivo, můžou být i bagetky.

Následně už začneme nanášet rajčatové lůžko na kousky opečeného bílého pečiva. Lůžko přeložíme naloženými plátky mojamy a dozdobíme bylinkami ze zahrádky (petrželka, pažitka, bazalka). Na závěr pokapeme olivovým olejem.

Tuňák mojama na rajčatovém lůžku je opravdu výtečným předkrmem či chuťovkou a lahodí také oku.
user-icon

autor info


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňák mojama na rajčatovém lůžku

Zpět na recept