Vaření.czReceptyTrubičky s játrovým krémem

Trubičky s játrovým krémem

Trubičky z listového těsta plněné krémem z kuřecích jater a mandlí.


4.523x
45 min

Postup přípravy

Listové těsto rozprostřeme a nakrájíme na čtverce. Šikmo je ovineme okolo kovových trubiček a v troubě předehřáté na 220 °C upečeme dozlatova. Upečené trubičky necháme vychladnout. Játra očistíme, omyjeme, osušíme, na oleji propečeme a necháme vychladnout. Mandle spaříme a sloupeme. Několik kousků odložíme stranou na ozdobu. Zbývající mandle jemně usekáme. Vychladlá játra rozmixujeme na hladký krém. Podle potřeby ho můžeme ředit trochou mléka. Potom přidáme lučinu, mandle a vše vyšleháme. Nakonec játrový krém zjemníme majonézou, ochutíme solí, pepřem, chilli kořením a necháme rozležet v chladu alespoň 2 hodiny. Trubičky plníme těsně před podáváním a zdobíme mandlemi. Z uvedeného množství připravíme 12 kousků trubiček s játrovým krémem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Trubičky s játrovým krémem

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena